III. MEĐUNARODNO ZBORSKO NATJECANJE

Zoraniću brončana plaketa u Herceg Novom, Košta: “Ovo je veliko priznanje i poticaj za daljnji rad”

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Mješoviti pjevački zbor Hrvatskog pjevačko glazbenog društva Zoranić s III. Međunarodnog zborskog natjecanja u Herceg Novom vratio se s nagradom i tako na najbolji način započeo novu sezonu.

Zoranićevci su predvođeni dirigentom dr. sc. Tomislavom Koštom proteklog vikenda nastupili na ovom natjecanju i osvojili brončanu plaketu za svoj nastup u natjecateljskom dijelu programa koji se odvijao u crkvi sv. Jeronima u Herceg Novom.

Zbor Zoranić je na tom natjecanju bio jedini predstavnik iz Hrvatske, pored zborova iz Srbije i Crne Gore.

„Izuzetno smo ponosni što smo imali priliku predstavljati svoj grad na Međunarodnom natjecanju zborova u Herceg Novom. Dugo smo se i ozbiljno pripremali, a ova nagrada nam je veliko priznanje i poticaj za daljnji rad“ – izjavio je nakon proglašenja dirigent Košta.

Ovaj zadarski pjevački zbor nastavlja s radom i s pripremama za izuzetan događaj koji će obilježiti u 2018. godini, a to je proslava 110. obljetnice djelovanja Društva.

Ova će se nagrada zasigurno naći na polici s brojnim drugim priznanjima koje je Zbor Zoranić osvojio tijekom svog dugogodišnjeg djelovanja.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar