III. MEĐUNARODNO ZBORSKO NATJECANJE

Zoraniću brončana plaketa u Herceg Novom, Košta: “Ovo je veliko priznanje i poticaj za daljnji rad”

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Mješoviti pjevački zbor Hrvatskog pjevačko glazbenog društva Zoranić s III. Međunarodnog zborskog natjecanja u Herceg Novom vratio se s nagradom i tako na najbolji način započeo novu sezonu.

Zoranićevci su predvođeni dirigentom dr. sc. Tomislavom Koštom proteklog vikenda nastupili na ovom natjecanju i osvojili brončanu plaketu za svoj nastup u natjecateljskom dijelu programa koji se odvijao u crkvi sv. Jeronima u Herceg Novom.

Zbor Zoranić je na tom natjecanju bio jedini predstavnik iz Hrvatske, pored zborova iz Srbije i Crne Gore.

„Izuzetno smo ponosni što smo imali priliku predstavljati svoj grad na Međunarodnom natjecanju zborova u Herceg Novom. Dugo smo se i ozbiljno pripremali, a ova nagrada nam je veliko priznanje i poticaj za daljnji rad“ – izjavio je nakon proglašenja dirigent Košta.

Ovaj zadarski pjevački zbor nastavlja s radom i s pripremama za izuzetan događaj koji će obilježiti u 2018. godini, a to je proslava 110. obljetnice djelovanja Društva.

Ova će se nagrada zasigurno naći na polici s brojnim drugim priznanjima koje je Zbor Zoranić osvojio tijekom svog dugogodišnjeg djelovanja.

Ostavi komentar koristeći Facebook