Zračna baza Zemunik dobitnik posebnog priznanja “Turistički cvijet” za doprinos turističkoj sezoni

Postrojba Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane (HRZ i PZO) Oružanih snaga RH, 93. zrakoplovna baza, dobitnik je posebnog priznanja Hrvatske turističke zajednice “Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku”. Priznanje je 93. zrakoplovnoj bazi dodijeljeno za izniman doprinos u sigurnom odvijanju turističke sezone 2017. godine, koje postrojba provodi kroz aktivnosti i angažman letačkih posada u gašenjima požara iz zraka, kao i humanitarnim akcijama kroz hitne medicinske letove, traganja i spašavanja domaćih i inozemnih gostiju, javlja MORH.

Priznanje će postrojbi biti uručeno u sklopu manifestacije Dani hrvatskog turizma na svečanoj dodjeli Godišnjih hrvatskih turističkih nagrada, koja će se održati u srijedu, 25. listopada 2017., u šatoru pored hotela “Bellevue” u Malom Lošinju, s početkom u 20,00 sati.

Pripadnici Oružanih snaga RH do sada su dva puta bili dobitnici priznanja “Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku 2017.” Eskadrila transportnih helikoptera 93. zrakoplovne baze HRZ i PZO-a dobitnik je priznanja 2013. godine, a Protupožarna eskadrila 93. zb HRZ i PZO-a 2012. godine.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...