Županijska lučka uprava: “Hitno uklonite brodove iz Jazina!”

Županijska lučka uprava Zadar postavila je na brodice privezane u uvali Jazine obavijest korisnicima vezova o kojoj objašnjava kako su isti obvezani premjestiti svoja plovila zbog početka radova na sanaciji rive. Riva je, već i sami znate, na jednom dijelu ozbiljno urušena te ne odaje dojam sigurnosti.

– Poštovani, molimo Vas da zbog sanacije rive u luci Jazine koja započinje 5.11.2017. godine, hitno premjestite svoje plovilo do završetka radova. Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na telefon 023/250-565, stoji na obavijesti privezanoj na brodice.

Osim cestovnih puteva, u našem gradu sada će biti otežano korištenje i pomorskih puteva, a kada smo već kod ove teme, nedavno se na javnoj televiziji spomenula i mogućnost širenja Zračne luke Zadar zbog povećanog broja putnika, a tu je i dugoročni plan ministarstva da ponovno oživi zadarsku prugu. Nadamo se samo da će poboljšanje prometne infrastrukture rezultirati i prijeko potrebnim ulaganjima u sektore nevezane uz turizam, našu najjaču, ali ujedno i najnesigurniju privrednu granu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...