Antena te vodi na party Life4Funka; Dugogodišnjeg nositelja riječke elektro scene

Dugogodišnji nositelj riječke elektronske scene dolazi u Zadar.

Riječ je o LIFE4FUNK koji nam dolaze datuma 18.11. u zadarski Qbar te ujedno sa svojim gostovanjem bilježe nastavak zbivanja na zadarskoj elektronskoj sceni u 2017. godini pod poznatom organizacijom Andrologic&Friends.
Za zagrijavanje ove prekrasne priče i podršku za pultom biti će zaduženi zadarski Dj-vi Andrologic i dvojac Groove Masters .

Rođen je u Rijeci 1981 .godine.

Ranu mladost provodi u Beloj Crkvi u Vojvodini, sakupljajući kazete s modernom plesnom glazbom tog doba, a s 14 godina, davne 1995. počinje aktivno sudjelovati u lokalnom disco klubu i na radio postaji gdje s prijateljima vodi radijsku emisiju koja je bila orijentirana na promoviranje klupskog zvuka tog vremena. Uz toliku zajedničku ljubav prema glazbi i tehnici, u ljeto 1996.godine skupa organiziraju prvi party u centru grada gdje su okupljene plesače i improvizirani light show ostali promatrali nevjericom!

Otprilike u isto vrijeme, kao svaki „true music lover“, gradi svoju glazbenu kolekciju, nastavlja na radiju i priključuje se gradskoj dramskoj sekciji, te sudjeluje u organizaciji nekoliko kulturno-prosvjetnih događaja. 1997.godine postaje rezident legendarnog dancing bara Diva gdje profilira svoj način puštanja glazbe. 1999.godine seli u Novi Sad i upoznaje većinu ljudi koji su zaslužni za razvoj klupske scene u Srbiji. Ne dugo zatim, 2000.godine s prijateljima otvara ljetni klub Aquarius u Beloj Crkvi.

Gostujući u mnogim klubovima bivše Jugoslavije postao je poznat po istančanom sluhu, izvrsnoj selekciji i specifičnoj povezanosti s publikom. Prije 10 godina nastupa na Exit festivalu i priključuje se Englishbreakfast organizaciji koja je zaslužna za veliki broj fantastičnih klupskih noći u Novom Sadu. 2012.godine odlučuje da se vrati u Hrvatsku i sada, nakon 22 godine iza pulta, živi u Rijeci i zajedno sa prijateljima vodi Crkvu. I dalje daje sve od sebe kako bi život bio proslavljen na pravi način.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...