Anti odumiru pluća, ima srčanu i dvije crijevne bolesti, živi s majkom od 1.500 kuna mjesečno

Ante Ledenko, 30-godišnjak iz mjesta Vukšić pokraj Benkovca teško je bolestan i u iznimno je nezahvalnoj financijskoj situaciji zbog čega treba našu pomoć.

Ante je radio u šibenskom TLM-u. Iako su ove godine neki radnici vraćeni na posao u posrnulu firmu, Ledenka zbog bolesti ne žele. I to su mu jasno kazali.

On i majka žive s 1500 kuna mjesečno. Ove godine nisu uspjeli kupiti niti drva. Dug za struju popeo im se na 2 tisuće kuna. Kada podmire egzistencijalne potrebe, Anti ne ostaje novac za liječenje i lijekove.

Moram dva puta mjesečno ici u KBC Zagreb i na Jordanovac. Imam Kronovu bolest i fibrozu pluća (odumiranje pluća), srčanu miokardiopatiju i celijakiju. Pijem dnevno 24 tablete, dajem sam sebi injekcije. Uza sve, za moju je bolest predviđena posebna hrana i vitamini.

Ledenko je zahvalan liječniku Saši Srići koji mu je ovaj mjesec, obzirom da nije imao novaca za putovanje u Zagreb na pregled, poslao potrebnu injekciju, što nije praksa.

Hvala prof. dr. Rajku Ostojiću i Denisu Dumančiću, pjevaču Letećeg odreda, Denisu Latinu i vama na Anteni Zadar koji ste stalno uz mene. Molim da mi pomognete i da me TLM, kako traže doktori, vrate na posao u ured. Nije bitna visina plaće samo želim raditi. Do tada, ako mi tko želi i može pomoći to može učiniti uplatom na broj računa majke.

HR0623300033259039254

Splitska banka

MARIJA LEDENKO 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...