Argola tende i jedra – luksuz izrađen po mjeri

Nakon 17 uspješnih godina u tekstilnoj nautičkoj proizvodnji brodskih tendi, jedara i jastuka, tvrtka Argola tende i jedra odlučila je poboljšati svoj poslovni razvoj i povećati proizvodnju ulaganjem milijun kuna u povećanje proizvodnih kapaciteta i uvođenje 3D tehnologije.

Tako je proizvodni pogon od 300 metara četvornih, koji se nalazi u Biogradu na moru, u Odranskoj 16, povećan za dodatnih sto metara unutar kojih se proizvode tende i pokrivala za brodove i jahte, unutarnji i vanjski brodski jastuci, dekorativni jastuci, razni tekstilni dodaci (navlake za bokobrane, tepisi, brodske roletne, nautički anatomski madraci, dekorativni tisak i vez na proizvode).

Pokretačka snaga Argole leži u kreativnosti i usmjerenosti na potrebe klijenata, a pri tom se naglasak stavlja na kvalitetu, odgovornost, pouzdanost koji jamče dugogodišnja jamstva proizvoda.

Sve navedeno potvrđuje znak Hrvatske kvalitete za proizvode i usluge koju je tvrtci dodijelila Gospodarska komora. Važno je istaknuti da je svaka tenda unikat, te da je proizvedena po ISO 9001 normi.

80% klijenata su stranci, a tržište je cijeli svijet. Novi klijenti dolaze po preporuci, a Argola tende i jedra surađuje sa svim hrvatskim marinama i charter tvrtkama, kao i sa prestižnom management tvrtkom u opremanju mega jahti, HILL Robinson.

Torbe izrađene od jedra My Argola Sea Bag

O visoko razvijenoj ekološkoj svijet tvrtke najbolje govori podatak da je 2011. godine napravljena posebna kolekcija ručno izrađenih torbi. Raznovrsnost boja i visokokvalitetni materijali čine ove torbe omiljenim detaljem za svaku priliku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...