Ava: “Nisam se krizmala jer sam znala da ću griješiti”

Pisanje nije niti malo veselo, nego zarazno. Kad se počne pisati, ne može se stati, rekla nam je Ava Karabatić (29). Voditeljica i urednica trenutno piše roman ‘Dolina suza’.

– Naravno da svoju domovinu najviše volim, ali isto tako volim i Beograd gdje sam ostvarila svoje snove – ispričala je Ava, koja svoju knjigu piše koristeći i hrvatske i srpske riječi. Knjiga se bavi dječakom kojem je majka Hrvatica, a otac Srbin. Dječaka odgajaju monarsi, a kad odraste, odlazi tražiti svoje roditelje.

– Puno sam puta bila okaljana i razapeta na križu. Drago mi je da sam na fakultetu morala puno čitati – ispričala je Ava te dodala da su joj pročitane knjige pomogle u pisanju, pišu 24sata.

– Najteže je početi ispočetka. Sve što radim, radim zbog sebe, a ne zbog dušobrižnika. Malo sam sebična – priznala je voditeljica. Kaže kako je u životu sve sama postigla. Brak mi nije bitan. Osim kave, nema ništa ljepše nego kada čovjek vodi ljubav punu strasti i naboja – ispričala je Ava i objasnila kako ‘nema razloga da se lažemo’.

– Na natjecanju iz vjeronauka osvojila sam prvo mjesto, ali ne ližem oltare. Nisam se htjela krizmati jer sam imala stav da nisam spremna za to. Znala sam da ću griješiti – rekla je Ava. Molila se, dodaje, i u katoličkim i pravoslavnim crkvama, i u sinagogi i džamiji.

–  U životu uvijek treba biti fer – zaključila je Ava i najavila spot za svoju novu pjesmu ‘Fer igra’.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...