Branko Dukić: “Nadam se da će rast plaća pratiti rast dobiti”

Nikad veći ukupni prihodi, nikad veći broj zaposlenih, nikad veća dobit, pohvalio se prvi čovjek HGK Županijske komore Zadar Dario Jurin na dodjeli priznanja najboljim tvrtkama u Zadarskoj županiji te najavio kako će u nadolazećem razdoblju ti rezultati biti i bolji.

Rezultat dobrog poslovanja tvrtki nije samo odraz aktivnosti menadžmenta, već su na isti utjecala i ulaganja javnog sektora u infrastrukturu kao i odricanja istog od nameta u kriznim vremenima.

Vjerujem da će ovaj pozitivan trend u idućem razdoblju biti vidljiv i u plaćama. Gradska uprava je smanjivala obaveze poduzetništvu u kriznim godinama, a danas potičemo njegov razvoj, rekao je gradonačelnik Zadra Branko Dukić.

Dukić je podsjetio na gradska ulaganja u infrastrukturu, skoro realiziranje projekta na odvodnji od 80 milijuna kuna, 14 projekta vrijednih isto toliko koji se financiraju iz EU fondova. Od iduće godine Zadru je na raspolaganju 35 milijuna eura za provedbu mehanizma integriranih teritorijalnih ulaganja.

Zadarski župan Božidar Longin ponovno je govorio o razvoju luke Gaženice te sve izvijestio kako će do 15. veljače iduće godine biti gotovi svi radovi na putničkom terminalu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...