Često se svađaju i mire; Grdović i Lokin na kanadskoj turneji nisu tri dana razgovarali

Kolege i stari prijatelji često se svađaju pa mire. Ovaj put do ‘hladnog rata’ došlo je zbog nesporazuma. Zadnji put se se ‘posvadili’ zbog toga što je ‘Grdi’ Lokinu porazbijao škure.

Duško Lokin (74) u zračnoj je luci čak i prevodio Mladenu Grdoviću (59) što su ga carinici ispitivali, a Mladen nije htio pričati nego je mrmljao, pišu 24.sata.

Na turneji s koje su se nedavno vratili Lokin i Grdović tri dana nisu razgovarali. Lokin je prije puta u Kanadu rekao da se “Grdović ponaša kao antizvijezda, a da je naš najpopularniji pjevač”.

Grdović se uvrijedio jer je prečuo ono “ponaša”. Nakon tri dana na jednom od pet koncerata ipak je poljubio Lokina.

Stari prijatelji i kolege često se svađaju i mire. Lokin je u ožujku otkrio da mu je Mladen ‘porazbijao škure’ jer svako jutro, kada trči pored Lokinove kuće, baci kamen na prozor ne bi li ga pozvao na kavu… i tako godinama.

Zadrani su početkom godine bili na turneji u Australiji. Tamo su promovirali duet ‘Iz tuđine dolazim ti, brate’.  U tri tjedna imali su 13 avionskih letova i devet koncerata. Bila je to, priča Lokin, njihova najnapornija turneja dosad.

– Kad je sve završilo, rekao sam Grdoviću: ‘Sjetiš li se ikad mene i svih škura koje si mi porazbijao? I da si rekao kako ćeš ih jednom platiti? Evo, sad je vrijeme da platiš’ – kaže Lokin.

Čim su došli u Zadar, Grdović je angažirao majstore i na Lokinovoj kući promijenio stolariju.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...