prolazi kroz pakao

Cetinski : “Utrčao sam u frizerski salon i vikao da zovu hitnu i policiju”

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Prošlog petka Tony Cetinski sudjelovao je u prometnoj nesreći u kojoj je smrtno stradao Ibrahim Kevljanin, piše Večernji.hr.

Glazbenik koji se u rodni Rovinj vratio kako  bi vodio mirniji život dalje od medija i užurbanosti sada prolazi kroz pakao, a za novo izdanje Glorije ispričao je što se točno tog dana dogodilo.

– Iako sam još u stanju šoka i teško mi je prisjećati se te nesreće, sjećam se poprilično dobro svega što se dogodilo, no nije mi jasno kako – kazao je glazbenik.

Ulica u kojoj se nesreća dogodila je jako uska i Tony je tom ulicom prošao puno puta i zna kako je oštar jedan od zavoja u toj uličici.

– Morate pažljivo skretati pa skoro i stati da biste uopće mogli ući između dva zida i skrenuti lijevo, a tako sam i postupio. Jako sporo, kao da izlazim  iz parkinga, skrenuo sam lijevo i odmah nakon skretanja osjetio da se nešto dogodilo ispod podvozja automobila. Stao sam i izašao iz automobila i pogledao ispod  auta i nisam ništa vidio. Pogledao sam drugi put, iz drugog kuta, i vidio ono što sam najmanje očekivao – čovjeka. Taj prizor cijeli život će mi biti urezan u sjećanje – ispričao je Cetinski.

Jedino što je u tom trenutku htio je znati da li je osoba ispod automobila živa i htio je napraviti sve samo da ga spasi.

– Nadao sam se da je živ. Uletio sam u frizeraj preko puta i vikao da zovu hitnu i policiju. Zatim sam odjurio do prtljažnika i tražio dizalicu da podignem vozilo o  oslobodim tijelo. Pokušavao sam učiniti nešto da spasim čovjeka, ali nisam uspio. Liječnica hitne pomoći po dolasku je odmah konstatirala da nema znakova života. Ta nemoć, činjenica da mu ne mogu nikako pomoći, užasan je osjećaj – rekao je pjevač.

 

Ostavi komentar koristeći Facebook 

 

Možda ste propustili pročitati