Dobrodošli u Spar – mi svoje cijene podižemo i to tako da vidite da plaćate skuplje

Volite li slaninu? I k’ tomu još pečenu i to od Gavrilovića. Pa nema bolje kombinacije. Posebice ako je platite što jeftinije. Osim, dakako, ako je kupite u poslovnici Spara u City Galleriji.

Tamo će vas za 0,264 kg ovog proizvoda, ovisno o danu kada ste ju kupili, “kazniti” većom cijenom nego da ste ju kupili par dana ranije.

Želio bih uputiti na prevaru u supermarketu Spar u City Galleriji u Zadru koju možete vidjeti na slikama. Dakle, prva cijena koju možete vidjeti je jeftinija od one druge, a druga, viša cijena, naknadno je nalijepljena na prethodni barcode, piše nam naš čitatelj, vidno revoltiran višom cijenom proizvoda.

Priznajte, i vi bi na njegovom mjestu barem poželjeli vratiti se u Spar i tražiti natrag svoj novac i isti prozivod kupili na nekom drugom, potencijalno jeftinijem mjestu. Ako i ne bi, barem bi ga iz principa što niste ničija pi*da vratili natrag.

Kako smo u razgovoru s bivšom djelatnicom Spara prokomentirali ovaj slučaj, kazala nam je da se pri nivelaciji cijena ona korigira, nekad prema nižoj a nekad prema višoj. No da je možda pošteno bilo stare zalihe prodati po cijeni po kojoj je proizvod stavljen u prodaju – slaže se s nama.

No eto, mi smo mišljenja da ako želite kupovati proizvode po većim cijenama nego ste ih platili prije koji dan, umjesto da je obrnuto, nastavite kupovati u Sparu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...