Gerontove domaće sadnice za bolje rezultate u proizvodnji

Sadnice maslina i drugih voćnih vrsta te plodovi limuna, najaktualnija su ponuda vrtnog centra Geront. U Gerontu kao svoju konkurentsku prednost ističu usmjerenost prema domaćem sadnom materijalu i sortimentu. Njihovo dugogodišnje iskustvo pokazuje kako proizvodi domaćih sadnica pokazuju bolje rezultate u proizvodnji, prije dolaze na rod te su otpornije. Tu kvalitetu su prepoznali i potrošači koji daju prednost domaćem proizvodu u odnosu na uvozni.

Vrtni centar Geront nudi vam i predivno ukrasno bilje tijekom cijele godine, a može se dogovoriti i usluga projektiranja i uređenja vrtova, odnosno okućnica, te usluga navodnjavanja i održavanja vrtova.

Kupci se s povjerenjem redovito vraćaju Gerontu, odnosno njihovoj zadarskoj poslovnici u gospodarskoj zoni Murvica s istočne strane Metroa. Postanite i vi zadovoljni korisnici njihovih usluga i uvjerite se sami u širinu ponude vrtnog centra Geront te kvalitetu njihovih sadnica.

Želite li doznati više? Na kontakt broj mobitela 099/3333-884 dobit ćete odgovore na sva pitanja koja vas zanimaju. Vidimo se!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...