Gledatelji napali Doris: “Emisija ti je dno dna!”, “Najbolje još Horvatinčića pozvati”

Nije poznato koliko se dosad gledala emisija “Na kavi kod Doris”, no ona jučerašnja bila je uvjerljivo najgledanija i najkomentiranija emisija koju je Doris Pinčić Rogoznica snimila u proteklih nekoliko mjeseci.

Ako vam je nekako promaknulo, među gostima koji su govorili o očinstvu bio je i savjetnik Dinama Zdravko Mamić, kojeg su najavili kao “prije svega tatu”, što se baš i nije dokazalo kroz njegovu priču.Pozvala je Doris i svog muža, koji je iskoristio priliku da se dodvori Mamiću.

Dok su ranije objave na službenoj Facebook stranici emisije izazivale po komentar-dva, jučerašnja emisija izazvala je pravu bujicu. Zbog pristojnosti nećemo navoditi najteže uvrede, piše Index.

Ovo je samo dio komentara:

“Mijenja valute i pjeva cajke, sljedeći gost je pretpostavljam Horvatinčić probna vožnja, pa Todorić brojenje lipa itd…sjajni gosti, temelji našeg društva.”

“Dno dna.”

“Ne mogu virovat da on nekoga može nasmijat…gadljivo.” (pod fotografijom na kojoj se Doris smije na nešto što je Mamić rekao, op.a.)

“Mamić?!!! Tko je sljedeći gost? Horvatinčić? Odvratno.”

“Toliko me razočarala,ovo je užas…”
“Dotični je u drugom braku kao i njegov sin pa vjerojatno upravo njega treba citirati za Božju definiciju braka.”

Gledatelji su se posvetili i pisanju recenzija emisije, pa su u samo nekoliko sati uspjeli srušiti joj rejting na 2,3. I tu se našlo nezadovoljnih komentara:

“Davanje nepotrebne medijske pozornosti Mamiću, odnosno osobi koja to ne zaslužuje i uz to u emisiju dovesti vlastitog muža koji se došao javno ulizivati Maminju, dno dna..pravo ulizivačko novinarstvo, nema što! Šteta samo što u drugoj temi, vezanoj za blogere nije bio pozvan bloger Todorić, i tu bi bilo mjesta za ulizivačko novinarstvo.”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...