Hvalevrijedna donacija; Osnovna škola Voštarnica opremljena najsuvremenijom LED rasvjetom

Ivan Anić sa svojom tvrtkom Ferdokomerc d.o.o. ovih je dana opremio najsuvremenijom LED rasvjetom knjižnicu, zbornicu i urede Škole. Također je izmijenio žarulje već postojećim rasvjetnim tijelima u blagovaoni, radionici i sanitarnim prostorijama za učenike. Ova donacija bila je potrebna jer je rasvjeta u Školi bila neprimjerena.

Radi se o LED rasvjeti koja se trenutno najviše ugrađuje u školama i sl. zbog uštede električne energije – troši osam puta manje, ugodnija je oku i bliža dnevnoj svjetlosti od ostalih oblika rasvjete te čini prostor ugodnim za boravak i rad, a čini ga i estetski ljepšim.

Prostorije Škole kao da su „progledale“ novim očima! Ova rasvjeta unosi optimizam kako samo svjetlost zna, ona čini da nam budu svjetliji dani do prelaska u novu zgradu na predjelu Mocire!

Osnovna škola Voštarnica – Zadar je jedina posebna odgojno-obrazovna ustanova u Zadarskoj županiji u kojoj se provodi školovanje učenika s većim teškoćama u razvoju. U školskoj godini 2017./2018. školu pohađa 91 učenik.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...