I hvala ti za svaki tren, djevojčice draga; Đani Maršan u Arsenalu

Zadarski pjevač i skladatelj Đani Maršan, 8 godina od posljednjeg nastupa u Arsenalu kojim je slavio 40 godina glazbenog rada i djelovanja, sprema svojim vjernim obožavateljima nezaboravan predbožićni koncert s pratećom grupom Central i to upravo u ilirijinom Arsenalu 16.12.2017., s početkom u 21h.

Nepopravljivi romantik-čovik s mora, kako se sam nerijetko naziva, pripređuje vam večer najvećih hitova, večer romantike, večer sjećanja na lijepa zadarskih vremena, večer one istinske muzike koja dira u svaki dio duše!
Večer koja je najmjenjena slavljenju ljubavi, života i pjesme.

Božićni ugođaj uz jedinstvenog umjetnika- Đanija Maršana i grupu Central u Arsenalu je naprosto jedna od onih večeri koje se ne propuštaju.

Rijetki su oni koji bi mogli odoljeti njegovim pjesmama kao što su “Adio”, “Prozor prema zalazu”, “Kad mendule procvitaju”, “Djevojka s juga” i velikom broju drugih, nastalih tijekom 45-godišnje karijere, ali i starim izvedbama “klasika” svog brata Tomislava Ivičića “Zadar je u srcu mome” i “Zapivajmo noćas u konobi”…

Ekipa glazbenika,tonskih producenata i organizatora iz Arsenala i Ilirije d.d., najavljuje večer za pamćenje u kojoj će se uživati od prve do posljednje minute.

Ulaznice po cijeni od 80,00 kn za parter karte i 100,00 kn za vip premium karte dostupne su u Arsenalu od sljedećeg tjedna (ponedjeljak do petak od 09.00-16.00h).

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...