branimir longin

Iz kluba potvrdili; Povratak Jakova Vladovića treninzima već krajem prosinca

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Novinarima se službeno predstavio novi sportski direktor kluba Branimir Longin, koji je najavio određene promjene u omladinskom pogonu.

Jedan od naših prvih poteza bit će da iz Škole košarke Zadar u okrilje kluba vratimo predkadete, koji će dobiti novog trenera. Juniori su već priključeni sveučilišnoj ekipi, a kroz nekoliko godina ovaj bi potez trebao uroditi s više domaćih igrača u prvoj momčadi kluba. Cilj je da se razvoj igrača od predkadetske dobi, pa sve do seniorske košarke događa unutar kluba. Na ovaj način produžujemo razvojni put igrača do ulaska u prvu momčad Zadra.

Longin je otkrio da se povratak Jakova Vladovića treninzima očekuje krajem prosinca.

Jakov se oporavlja jako dobro, čak i bolje od očekivanja. Očekujemo ga na treninzima oko Božića, naravno, ako bude sve u redu i ako se ne pojave neke nove komplikacije.

Branimir Longin je pozvao navijače da sutra protiv Cibone napune Višnjik i pomognu humanitarnoj akciji ‘Svi za Antu – dižite se Zadrani’.

Na poziv naših navijača sudjelujemo u ovoj humanitarnoj akciji za Antu. Naravno da ćemo se i u budućnosti uključivati u slične akcije, kad god bude potrebno. Stoga pozivamo navijače da dođu na utakmicu u što većem broju jer dio prihoda od prodanih ulaznica ide njemu za pomoć.

Na utakmici s Cibonom prvi će se put službeno ulaziti s brojačem karata, pa se navijače poziva da na utakmicu dođu ranije nego inače.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar