Iz kluba potvrdili; Povratak Jakova Vladovića treninzima već krajem prosinca

Novinarima se službeno predstavio novi sportski direktor kluba Branimir Longin, koji je najavio određene promjene u omladinskom pogonu.

Jedan od naših prvih poteza bit će da iz Škole košarke Zadar u okrilje kluba vratimo predkadete, koji će dobiti novog trenera. Juniori su već priključeni sveučilišnoj ekipi, a kroz nekoliko godina ovaj bi potez trebao uroditi s više domaćih igrača u prvoj momčadi kluba. Cilj je da se razvoj igrača od predkadetske dobi, pa sve do seniorske košarke događa unutar kluba. Na ovaj način produžujemo razvojni put igrača do ulaska u prvu momčad Zadra.

Longin je otkrio da se povratak Jakova Vladovića treninzima očekuje krajem prosinca.

Jakov se oporavlja jako dobro, čak i bolje od očekivanja. Očekujemo ga na treninzima oko Božića, naravno, ako bude sve u redu i ako se ne pojave neke nove komplikacije.

Branimir Longin je pozvao navijače da sutra protiv Cibone napune Višnjik i pomognu humanitarnoj akciji ‘Svi za Antu – dižite se Zadrani’.

Na poziv naših navijača sudjelujemo u ovoj humanitarnoj akciji za Antu. Naravno da ćemo se i u budućnosti uključivati u slične akcije, kad god bude potrebno. Stoga pozivamo navijače da dođu na utakmicu u što većem broju jer dio prihoda od prodanih ulaznica ide njemu za pomoć.

Na utakmici s Cibonom prvi će se put službeno ulaziti s brojačem karata, pa se navijače poziva da na utakmicu dođu ranije nego inače.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...