Jeličić bez dlake na jeziku: “Modrić stoji predaleko od gola, Real ne izgleda dobro”

Bivši nogometaš Dinama i Hajduka koji bez dlake na jeziku i s puno duhovitosti komentira događanja u hrvatskom nogometu ovoga oputa je govorio o velikim europskim klubovima te nije skrivao oduševljenje Tottenhamom.

‘Tottenham napreduje iz godine u godinu, taktički su nevjerojatno prilagodljivi, a Harry Kanea je možda u ovom trenutku najkompletniji napadač u Europi’, rekao je u posebnoj emisiji na HRT-u posolije utakmice Lige prvaka.
‘Vidjeli smo puno puta kako Tottenham u obrani stoji uskih linija, a s druge strane kod Reala ima puno prostora u širini i dubini’, govorio je Jeličić pa istaknuo jedan zanimljiv podatak.

‘Tottenham je pretrčao 12 kilometara više, da li je u pitanju biologija ili voljni moment, ne znam. Real ne izgleda ni blizu momčadi koja bi trebao biti. Benzema i Ronaldo se jako malo kreću, a Casemiro, Modrić i Kroos stoje predaleko od gola. Osim Isca, koji se nešto kreće u međuprostoru, a i on previše drži loptu, nisam vidio  neki sistem u igri Reala. Kako izgledaju kao momčad, upućuje na činjenicu koja je evidentna, da je Real u velikom problemu.’

‘Uvijek bih platio ulaznicu za Tottenhamov nogomet, a za recimo Manchester United ne bi dao niti kune. Real ove sezone ima dosta ozljeda, možda su igrači malo stari, treba im svježe krvi.’, piše Tportal.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...