Kladionice objavile favorite SP-a; Hrvatska na devetom mjestu!

Logika najvećih svjetskih kladionica je ista, sve mahom imaju podjednaku ponudu koja nikoga ne iznenađuje. U konkurenciji je naravno i Hrvatska i to na vrlo visokom mjestu. No, krenimo redom…

Njemačka i Brazil su po kladionicama najveći favoriti ovog SP-a, koeficijent na njih da će biti svjetski prvaci je 6, dakle, na uloženih 10 kuna dobit ćete – 60. Iza njih je Francuska, koeficijent na ‘tricolore’ je 7, a prate ih Španjolci s 9 te Argentinci s 9.5.

Sve ostale reprezentacije su na koeficijentima iznad 10, tu je Belgija s ‘kvotom’ 13, pa Engleska s 21 i osmi Portugal s 23.

Na devetom mjestu potencijalnih kandidata za osvajanje Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. nalazi se Hrvatska. Koeficijent da će Modrić, Mandžukić, Rakitić, Perišić, Vida i ostatak izabranika Zlatka Dalića za sedam mjeseci u Rusiji otići do samog kraja iznosi 29! Uložite li 100 kuna na naše reprezentativce, a oni osvoje Mundijal, zaradit ćete 2900 kuna!, piše Tportal.

Iza nas je ostao domaći, Rusi su na koeficijentu 41 kao i Urugvaj, Kolumbija i Poljska su na 51, Meksiko i Švicarska na 67… Srbija je 18., koeficijent da će ‘orlovi’ do naslova svjetskih prvaka je 101. Na samom kraju su Panama i Saudijska Arabija, koeficijent na njih je čak 751, dok recimo Tunis stoji nešto bolje, na njega je ‘samo’ 451…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...