Kod Flore po cvjetne aranžmane za sve prilike

Cvijet za svaku prigodu, rečenica je koja najbolje opisuje bogatu ponudu asortimana cvjećarnice Flora Zadar. Flora svakodnevno nudi  ponudu različitih vrsta svježeg ili suhog cvijeća, a vrhunac ove zadarske cvjetne priče su cvjetni aranžmani namijenjeni za vjenčanja, krštenja ili u spomen kao i stolni aranžmani, aranžmane za automobile te sale za vjenčanja. U Flori uz svoju stručnost ističu i individualni pristup svakom svom klijentu.

Kompletna cvjetna oprema za vjenčanja uključuje odabir nijanse boje i vrste cvijeća na automobilima, stolovima, ulazu u salu i buketu mladenke. Prilikom izrade cvjetne opreme stolova preporučuju se boje i vrste cvijeća koje se poklapaju s interijerom te željama i zamislima organizatora cijelog događanja. Cvjetni aranžman za automobile oblikuju se prema vrsti vozila uz korištenje cvjetnih buketa te ukrasnih elemenata koji povezuju bukete. Isto tako cvjetna oprema za sale se radimo prema klijentovim potrebama uz preporuku vrste cvijeća i aranžmane ovisno o potrebama za koje je sala namijenjena. Cvjetnu opremu za krštenja izrađuje se prema želji naručitelja neovisno o veličini prostora gdje se ceremonija krštenje djeteta odvija.

Djelatnike cvjećarnice Flora možete kontaktirati na broj mobitela 099/333-884. Više detalje možete pronaći na internet stranici cvjećarnice Flora.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...