Koncertom Ivana Zaka večeras počinje Advent u Zadru

Nikad ranije i nikad sadržajnije – već za Dan grada Zadra i nebeskog zaštitnika sv.Krševana 24. studenog počinje treće izdanje manifestacije „Advent u Zadru“, koja će tijekom punih pet tjedana trajanja Zadranima i svim gostima ponuditi obilje dobre zabave, sjajne glazbe i koncerta, uživanja u blagdanskim delicijama i svemu onom u čemu se guštalo i prošle dvije godine, kada je lijepa adventska priča počela.

Zadarski Poluotok i Trg Petra Zoranića tako će ponovno biti središta gradskog đira u listopadu i prosincu s atmosferom koja je na prošlogodišnjem izdanju „Adventa u Zadru“ osvojila naše građane i goste.

„Zadar zaista izgleda bajkovito, čast mi je što sam pjevao na dočeku Nove godine“, kazao je popularni Ivan Zak koji će na radost svojih brojnih fanova i ove godine biti prva zvijezda „Adventa u Zadru“ s koncertom 24. studenoga u 20 sati.

Zak je pop pjevač sa četiri mega uspješna albuma – „Kao metak“, „Adrenalin“, „Bolja od najbolje“ i „Usne varane“ te singlom koji je pokorio regiju , „Tetovaža“ – čiji je veliki ovogodišnji koncert u zagrebačkoj „Areni“ gledalo 18 tisuća fanova!

Ulaz je slobodan!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...