Ljudsko čudovište prijeti Miočiću; Ima najjači udarac na svijetu, kao da te udari automobil!

Najelitnija svjetska organizacija slobodne borbe na svijetu, popularni UFC, u nedjelju je objavio i kompletan nastavak svog novog serijala ‘Rising Stars’, koji predstavlja francusko-kamerunskog nokautera teške kategorije Francisa Ngannoua (10-1-0).

“On je jedan od najjačih udarača u MMA svijetu, ima dinamit u rukama, može nokautirati svakog. Velik je, eksplozivan. Došao je od nikud i počeo rušiti borce. Lijevom ili desnom, tako svejedno. Da, opak je”, uglavnom je konstatacija svih koji se pojavljuju kao sugovornici u novom serijalu ‘Rising Stars’ koji predstavlja jednog od najtalentiranijih i najopasnijih MMA boraca današnjice, opakog Francisa “The Preadotora” Ngannoua.

‘Kamerunsko-francuska zvijer’ prodrmala je UFC-ovu tešku kategoriju i sad mnoge zanima kako bi ovaj fizički impresivan borac prošao u borbi protiv aktualnog UFC teškaškog prvaka Stipe Miočića. Ngannou je napravio pravi dar-mar u ovoj elitnoj organizaciji slobodne borbe.

Ngannou je fizički impresivan borac. Eksplozivan, jakog udarca, opaki udarač sa strašnim predispozicijama. Za njega je predsjednik UFC organizacije Dana White kazao kako se doslovce radi o “ljudskom čudovištu”. Uz Overeema i Brocka Lesnara, niti jedan teškaš u povijesti UFC-a nije imao takve fizičke atribute, piše Net.hr.

Ipak, Ngannou za sada nije imao ozbiljnog protivnika najvišeg kalibra osim Arlovskog kojeg je porazio doslovce prvim pravim udarcem koji je pronašao cilj. Tek kada se sučeli s nekim od boraca iz samog vrha divizije, fanovi će znati je li Kamerunac s francuskom putovnicom zapravo borac vrijedan divljenja.

Kako bilo, u nastavku serijala “Rising Stars” mogu se vidjeti hvalospjevi na njegov računkoji traje više od deset minuta, “Predator” je predstavljen baš kao predator.

Sugovornici u videu biranim riječima govore o Ngannou koji se idućeg vikenda bori protiv Alistaira Overeema u meču koji bi gotovo sigurno trebao odrediti sljedećeg izazivača Stipe Miočića. Stoga je jasno da UFC već sada priprema teren.

Njegov strašni desni kroše ima gotovo 100 konja
U videu je prikazano mjerenje snage udarca rukom Ngannoua te je utvrđeno da ima najjači udarac na svijetu, kao i da je izmjerena snaga svjetski rekord koji je do sada držao Tyron Spong. Pretvoreno u konjske snage, Ngannuov desni kroše ima gotovo 100 konja što je snaga jednog prilično snažnog automobila niže srednje klase. Prilično impresivno. I zastrašujuće…

U videu smo vidjeli i Stipu Miočića koji, poput pravog gospodina što i je, hvali Ngannoua, ali i ističe:

“Ide mu dobro, napreduje što je primjetno. Sve je bolji na parteru, a i stojka mu napreduje, tako da definitivno se radi o opasnom borcu na kojeg treba pripaziti. Ima potencijala. Na njegovu žalost, ja sam prvak i to se neće promijeniti. Dok ne odem”, zaključuje Miočić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...