LTH metalni lijev, HSTec i Adria Libar najbolje tvrtke u Zadarskoj županiji

LTH metalni lijev d.o.o. iz Benkovca proglašen je najuspješnijim pouzećem u Zadarskoj županiji u kategoriji velikih poduzeća HSTec d.d. u kategoriji srednjih trgovačkih društava i Adria Libar d.o.o. u kategoriji malih poduzeća, na svečanoj proširenoj sjednici gospodarskog vijeća HGK – Županijske komore Zadar. Najbolje tvrtke u sve tri kategorije biraju se temeljem analize financijskih pokazatelja čiji se izračun bazira na podacima iz financijskih izvještaja, bilance stanja i računa dobiti i gubitka.

Ove godine posebna priznanja su pripale tvrtkama Maraš d.o.o. Vrsi za 30 godina rada i Tvornici mreža i ambalaža d.o.o. Tkon za 55 godina rada.
Ove godine vladala je velika konkurencija. Ukupno se natjecalo 276 tvrtki, od čega 231 u kategoriji malih poduzeća, 38 srednjih i sedam kategoriji velikih poduzeća. Kriteriji za ulazak u izbor najboljih su da tvrtka nije javno poduzeće, ima više od 10 zaposlenih te je poslovnu godinu završila s dobiti.

Raznovrsnost firmi koje su nominirane čini Zadarsku županiju jakom. Nismo ovisni o turizmu. Prošle godine u Zadarskoj županiji ostvareni su rekordi – rekordan broj zaposlenih, ostvareni najviši ukupni prihodi i dobit. LTH metalni lijev već sada je premašio brojke od prošlog razdoblja, rekao je u ime svih nagrađenih i domaćih poduzetnika direktor LTH metalnog lijeva Milivoj Knežević.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...