Mali Mišo Kovač, Gabrijel Čačić, plasirao se u finale Supertalenta

Drugu polufinalnu večer pete sezone ‘Supertalenta’ otvorio je Zadranin Gabrijel Čačić. Nastup je upotpunio klapom Fjabula, a izveo je pjesmu ‘I proplakat će zora’.

Mališan je oduševio publiku koja ga je nagradila velikim pljeskom, pišu 24sata.

– S tim se rodiš, ne možeš to odglumiti, a ti to imaš. Imat moć da digneš ljude i tribine jednom rukom, ali da ih digneš jednom rukom, to ni Mišo ne može – rekao je Janko.

– Meni se jako svidio početak pjesme i sam kraj, je l’ ti to tata pomogao – upitala ga je Martina, a Gabrijel je rekao da je sve osmislio sam. Na to se nadovezala Maja koja je dodala da je to originalan kraj.

– Ti si pravi narodni čovjek koji će dizati ljude oko sebe i imati komade oko stola, bio si fantastičan – zaključila je Maja, a pohvalio ga je i Davor:

– Što se mene tiče možeš doći i sam jer si dovoljno jak da budeš i sam na pozornici.

Nakon Gabrijela koji se u finale plasirao zahvaljujući pozivima gledatelja, na pozornicu je stigao Roko Dubravica iz Stankovaca koji je prošao u polufinale unatoč ‘x’ koji je pritisnula Martina Tomčić. Prije nastupa joj je donio cvijeće i kantu – ako joj dođe loše.

– Bubnjanje je bilo odlično. Pokušavao sam ga slušati uza sve što se događalo i bilo je fantastično. Volim i što to nervira Martinu, sve mi se sviđa – rekao je Popović Volarić.

– Previše si imao akrobatskog dijela, a premalo si se fokusirao na samo sviranje. Mislim da si se sveukupno previše usredotočio na to kako će to izgledati. Ako prođeš dalje, daj sviraj, ne glumi manekena – poručila mu je Maja Šuput.

I Bilmanu se nastup svidio. Martina Tomčić se na početku osvrnula na Rokovu audiciju nakon koje su je mnogi prozvali.

– Ja bih voljela demistifiricati. Apsolutno se ne radi o okršaju. Rokova vještina je neupitna, kao što sam istaknula na audiciji, kao što je neupitno moje neljubljenje te vrste decibela. Opće je poznato da duboki tonovi mogu izazvati mučninu. Ako uzmem za usporedbu prošlu i ovu emisiju, zahvalit ću se na lijepom buketiću cvijeća i zapravo dobroj fori – zaključila je Tomčić.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...