Mia, autorica super hita “Život nije siv” nastupa na zadarskom Adventu

Samo dva dana prije velikog Božićnog koncerta u Lisinskom, mlada dobitnica Porina koja je osvojila publiku hitovima “Život nije siv” i “Sunce, oblak, vjetar” nastupa na Adventu u Zadru.

Koncert na Trgu Petra Zoranića održat će se u petak, 1. prosinca s početkom u 20 sati.

Pjevačica i kantautorica Mia Dimšić svojim je talentom i pjesmama vrlo brzo osvojila široku publiku te potpuno opravdala naziv pjevačke senzacije.

Debitantska pjesma Budi mi blizu na vrhovima je top-lista, a da na Miju treba itekako računati potvrdila je pjesma Slobodna. No pravi, veliki uspjeh postigla je hitom Život nije siv u srpnju 2016. godine, kojim je debitirala na Splitskom festivalu.

Diskografski glazbeni put Mije Dimšić počeo je sasvim nenadano 2014. godine, kad kao sudionica kulturne turneje po Kanadi i SAD-u upoznaje svojega današnjeg suradnika, menadžera i koautora Damira Bačića.

Već 2015. potpisuje ugovor s Croatia Recordsom, a s obzirom na to da je Mijina nagla popularnost logično vodila do prvog albuma, na prvi dan proljeća 2017. godine objavljen je debitantski studijski album Život nije siv.

U idućih nekoliko tjedana dominirao je top-listama najprodavanijih albuma, a svi ti diskografski uspjesi donose Miji i lijepa priznanja; posebno se ističu četiri nominacije za nagradu Porin te naposljetku i osvojeni Porin u kategoriji za najbolji videobroj, zatim nagrada Hrvatske diskografske udruge za Najboljeg novog izvođača 2016., nagrada televizije CMC za najbolju izvođačicu 2016. godine i nagrada Moj prvi Music pub – Pjevačica 2016. emisije Music pub Zlatka Turkalja Drugog programa Hrvatskoga radija.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...