Miočić o Ngannou: “Ima potencijala, ali na njegovu žalost ja sam prvak i to se neće promijeniti!”

Nakon “teasera”, UFC je u nedjelju objavio i kompletan nastavak svog novog serijala “RISING STARS”, koji predstavlja francusko-kamerunskog nokautera teške kategorije Francisa Ngannoua.

U hvalospjevu na njegov račun koji traje više od deset minuta, “Predator” je predstavljen baš kao predator. Tijekom čitavog videa u kojem sugovornici govore biranim riječima o ovom UFC borcu, a priča prolazi kroz njegovu dosadašnju karijeru, sugerira se da će Ngannou biti sljedeći UFC prvak u teškoj kategoriji. Podsjećamo, ovaj gorostas se idućeg vikenda bori protiv Alistaira Overeema u meču koji bi gotovo sigurno trebao odrediti sljedećeg izazivača Stipe Miočića. Stoga je jasno da UFC već sada priprema teren, piše FightSite.

U videu je prikazano mjerenje snage udarca rukom francusko-kamerunskog nokautera te je utvrđeno da ima najjači udarac na svijetu, kao i da je izmjerena snaga svjetski rekord koji je do sada držao Tyron Spong. Pretvoreno u konjske snage, Ngannuov desni kroše ima gotovo 100 konja što je snaga jednog prilično snažnog automobila niže srednje klase.

Na koncu videa smo vidjeli i uvijek hladnog Stipu Miočića. UFC prvak u teškoj kategorije hvali Ngannou, no ne nervira se previše jer je siguran da ga ovaj ne može pobijediti!

“Ide mu dobro, napreduje što je primjetno. Sve je bolji na parteru, a i stojka mu napreduje, tako da definitivno se radi o opasnom borcu na kojeg treba pripaziti. Ima potencijala. Na njegovu žalost, ja sam prvak i to se neće promijeniti. Dok ne odem”, zaključuje Miočić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...