Miočić otkrio kada se vraća u kavez i tko su mogući izazivači

 

I dok smo druge UFC zvijezde gledali u New Yorku, Miočić je vrijeme kratio odmarajući i posjećujući utakmice u američkom nogometu. Na sreću lokalnih medija u Ohiju, “Vatrogasac” je uvijek spreman na razgovor. U intervjuu za News Herald je otkrio nekoliko izuzetno zanimljivih pojedinosti te je najavio skorašnji povratak u Octagon! Dobre vijesti za sve njegove fanove…, piše FightSite.

“Odlično je to što imam vremena za odmor. Ali nije ugodno biti svjestan da stariš. Tako da je dobro pustiti tijelu da se oporavi. Ja i moji treneri smo sjeli i odlučili smo uvesti neke nove stvari koje će nam pomoći u treninzima u budućnosti”, izjavio je Stipe otkrivši da je u trening rutinu uveo i anti-gravitacijsku traku za trčanje.

“Sjajna stvar. Obožavam je koristiti. Kod mene je sve u dobroj fizičkoj spremi. Trening nikada nije gotov i uvijek pokušavam olakšati napore svom tijelu”, dodaje Miočić koji vjeruje da će mu ova moderna sprava pomoći da oporavi nastradale zglobove na tijelu.

Upitan o tome kada bi se trebao vratiti u Octagon, Miočić odgovara da će to biti “rano u 2018. godini”. A tko je protivnik?

“Može to biti Overeem ili Ngannou. Tu je i Werdum, Volkov, tko zna? Vaša pretpostavka je jednako točna kao i moja. Ne znam niti točno kada, ali saznat ćemo…”

Pobjedom u idućem meču, Stipe ostaje sam na ljestvici najboljih teškaša u povijesti UFC-a po broju obrana titule…

“To će se sigurno dogoditi. Srušit ću taj rekord, u to nemojte sumnjati. Nitko me ne može zaustaviti. Volim pobjeđivati i volim da me zovu champ. Kada god me pozovu, bit ću spreman”, zaključuje američko-hrvatski borac.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...