Mladen Grdović progovorio o Brankici: “Ne samo da se volimo nego i glazbeno surađujemo”

Proteklog ljeta mediji su izvještavali kako je Brankici Grdović nakon svega ‘pukao film’ te da je podnijela zahtjev za razvod braka od zadarskog pjevača. Međutim, ljubav između Mladena i voljene supruge ponovo je sve prevladala i zahtjev je nakon nekog vremena povučen, a pjevač je sada osjetio potrebu progovoriti o toj temi.

‘U kojem se to braku muž i žena nikad ne posvade? To može jedino ako su roboti, a ne ljudska bića! Ja svoju Branku volim, a voli i ona mene. Novinarima to, valjda, nije toliko zanimljivo, ali to je jedina i prava istina. Mi ne samo da se volimo nego i glazbeno surađujemo, pa smo tako to napravili i u skladbi ‘Jubim dan kad sam te srija’. Je li to naša autobiografska pjesma? Naravno da jest, zajedno smo je napisali uz klavir’, izjavio je Mladen Grdović za Jutarnji list.
Pjevač se voljenom Brankicom nakon deset godina ljubavne veze 1996. godine vjenčao u Las Vegasu no unatoč brojnim trzavicama, očito njihovaljubav traje.

Mladen Grdović ove godine obilježava četrdesetu obljetnicu karijere, a trenutno se nalazi na svojoj petnaestoj glazbenoj turneji u Kanadi, na kojoj ga prati njegov bend Romantic.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...