Naglić komentirao spašavanje: “Ako dobijem otkaz u Zadru, tražit ću posao u HGSS-u”

Aramis Naglić koji je postao superjunak dana spasivši motociklista iz Dubaija  komentirao je događaj.

“Ne znam gdje mu je pamet bila, pa po tom vjetru se ne može ni autom proći, a kamoli motorom ili pješice. A plus svega čovjek još i snima. Šokirao sam se kad sam ga vidio, a pogotovo kad sam izašao iz automobila. Što ću, takva je bila situacija, stao bih i svakom drugom pa sam stao i njemu u pomoć. Ne možeš proći pored čovjeka koji leži na cesti.”

Nitko nije želio stati.

“Možda se boje da ne pokvare frizuru, za razliku od mene ha, ha, ha… Nisam imao pojma da će snimka završiti na internetu, vidio sam kameru, ali nisam znao da konstantno snima, očito ima svakakvih čudaka. Eto, sad sam ispao nekakav Marvelov superjunak, cijelo jutro telefon mi zvoni, svi me zafrkavaju, a ja im odgovaram: ‘Ništa, ako dobijem otkaz u Zadru, tražit ću posao u HGSS-u’”, našalio se Naglić uz zaključak:

“Milijun puta prošao sam tom dionicom još iz vremena kad sam igrao u Splitu i dobro znam kako bura puše. Ovo je bilo doista jako i pravo je čudo da mu se nije dogodilo nešto teže. Navodno je riječ o nekom avanturistu iz Dubaija koji ne zna ništa o buri u podvelebitskom kanalu, ali sad je valjda naučio.”, rekao je za 24 sata.

Sjetimo, jedan turist iz Dubaija očito nije imao pojma što znači bura na hrvatskoj obali i kako izgleda kad ona zapuše pa se zaputio motociklom po Jadranskoj magistrali. Udari bure su ga oborili, a od siline vjetra nije mogao ustati.

SNIMKU pogledajte ovdje.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...