Naglić uoči Crvene Zvezde: “Svakako su favoriti, no mi igramo na našem terenu, pred našim navijačima”

Deveto kolo ABA lige donosi nam veliki derbi Zadra i Crvene Zvezde. Utakmica se igra večeras od 18 sati u Krešinom domu.

– Zvezda dolazi u Zadar nakon dva teška poraza u Euroligi i pobjeda im treba za mir. Oni su euroligaši, jedna od najboljih ekipa ABA lige i svakako su favoriti. No, i nas se nešto pita, igramo na našem terenu, pred našim navijačima i učinit ćemo sve da priredimo iznenađenje. Ključ je zaustaviti trojac Rochestie – Bjelica – Feldeine te izdržati njihovu agresivnost – kaže trener Zadra Aramis Naglić.

Serija od pet uzastopnih pobjeda vratila je osmijeh u svlačionicu Zadra, otkriva Kristijan Krajina.

– Oni su svakako favoriti, ali mi smo ipak domaćini i nikome ne priznajemo da je bolji od nas na Višnjiku. Imaju odličnu ekipu, dosta su agresivni, očekuje nas velika borba, ali se nadam da ćemo uz podršku pune dvorane doći do pobjede.

Ulaznice za ogled Zadra i Crvene Zvezde već su nekoliko dana u prodaji na blagajni ŠC Višnjik. Zbog očekivane velike posjete, na dan utakmice bit će otvorena sva četiri ulaza u dvoranu, a navijači se pozivaju da dođu barem sat vremena prije početka utakmice, kako bi se spriječile gužve.

Isto tako, važno je napomenuti da od ove utakmice vrijede isključivo ulaznice izdane na blagajni Višnjika, koje imaju barkod.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...