“Najbolji veznjak svijeta? Modrić ne postoji” Španjolci pokopali Realovog veznjaka

Prvak Europe u velikom je padu. Real je to potvrdio i porazom 1:3 kod Tottenhama u četvrtom kolu skupine Lige prvaka.

Luka Modrić, donedavno motor koji je vukao prvaka Španjolske, Europe i svijeta, izgasio se. Kao i za vikend u Gironi, gdje je Real porazom (1:2) već nakon deset kola teško kompromitirao obranu nacionalnog naslova, s obzirom da mu Barcelona već bježi osam bodova, piše Index.hr.

Kontinentalni pak naslov Real nastavlja braniti samo zahvaljujući nevjerojatnim kiksevima Borussije Dortmund, koja u dvije posljednje utakmice nije uspjela pobijediti APOEL. Real je tako prošao nekažnjeno za samo bod u dvomeču s Tottenhamom, pa će u nokaut fazu na mala vrata, kao drugoplasirani u skupini. Nijemci i Ciprani borit će se za treće mjesto i nastavak europskog puta kroz utješnu EL.

Ali trenutno u Madridu nema utjehe za nikoga, a najmanje za Luku Modrića.

U svim izvještajima i komentarima s utakmice opet je označen kao jedan od najvećih krivaca za Realov težak poraz.

“Što je ostalo od najbolje veze na svijetu, u što se pretvorila?” nariče Marca, najčitaniji španjolski sportski dnevnik i posebno ističe Modrića: “Luke jednostavno nema na terenu, iako je tamo. Loptu, koja mu je prije uvijek bila u nogama, sada ne vidi. Umjesto njegovih točnih paseva na koje smo navikli, opet smo gledali neprecizne i izgubljene lopte.”

Marca dodaje da se ni ostala dva Realova igrača sredine terena nisu proslavila kod Tottenhama jer “Casemiro je pregažen”, a “Kroos je bio potpuno pod kontrolom suparnika”. Ipak, najviše zamjeraju onom koji najviše vrijedi.

“Gdje je nestala Modrićeva poznata lucidnost?” pita se Marca u drugom tekstu i ističe da je Modrić od Realovog ključnog igrača spao na onog kojeg trener Zidane vadi iz igre kako bi se pokušao vratiti u utakmicu.

A u nenadoknadivi minus pao je tako što je Eriksen zabio za 3:0 nakon što je prošao pored Modrića kao da ovog “jednostavno nema na terenu”.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...