Najveći transfer u povijesti Reala? Modrić odlazi u spektakularnoj razmjeni?

“Ne zanima nas Harry Kane”, nedavno je poručio Florentino Perez, ali u te riječi predsjednika Reala nitko nije povjerovao.

Real je u potrazi za napadačem, posebno nakon mučenja pred suparničkim golom ove sezone i loše forme Karima Benzeme. Napad najvećeg kluba na svijetu mora predvoditi veliko ime, a Harry Kane je upravo to, piše Index.hr.

Problem je cijena – 200 milijuna eura. Time bi engleski napadač postao drugi najskuplji nogometaš u povijesti, a Tottenham ne želi ni čuti za manji iznos od tog.

Diario Gol, španjolski sportski tabloid poznat po “ekskluzivama” i transfer bombama, tvrdi da Perez ima plan za dovođenje Kanea. Taj plan uključuje i odlazak Luke Modrića iz Reala.

Perez nije spreman potrošiti 200 milijuna eura te cijenu za 24-godišnjeg Kanea planira srušiti tako što će u razmjenu igrača ubaciti hrvatskog veznjaka. Modrić ima 32 godine i pitanje je koliko još može igrati na visokom nivou.

Realov predsjednik smatra da bi se Modrić u Tottenham, iz kojeg je u Madrid stigao prije pet godina, mogao vratiti na velika vrata i tako pomoći Englezima da lakše prebole odlazak Kanea. Uz Modrića bi Real ponudio i ogromnu odštetu (veću od 100 milijuna eura), čime bi Kane postao najskuplji nogometaš u povijesti kraljevskog kluba.

Isti izvor tvrdi da takva razmjena ne oduševljava menadžera Tottenhama Mauricija Pochettina. Argentinski trener momčad gradi na mladim igračima i misli da nije pametno odreći se najveće zvijezde za veznjaka koji ulazi u posljednju fazu karijere.

Ono što bi u realizaciji ove ideje moglo pomoći Realu je sjajan odnos koji ima s Tottenhamom, s kojim je već odradio velike transfere Modrića i Garetha Balea.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...