Napio se s prijateljima u lokalnom kafiću pa se probudio u drugoj državi

Nezaposleni Rumunj Mihai Danciu pio je s prijateljima u lokalnom kafiću u rumunjskom gradu Albesti i pomislio da bi bila dobra odluka pokušati pronaći posao u – Londonu.

Danciu se nakon nekoliko čašica više okladio s prijateljima da može pronaći posao u Velikoj Britaniji i sljedeće čega se sjeća je da se probudio u dvorištu jedne zgrade u centru Londona, prekriven modricama i šokiran jer su svi oko njega pričali engleski.

Odveden je u bolnicu gdje mu je Adina Costache, medicinska sestra rumunjskog porijekla potvrdila da je zaista stigao u Veliku Britaniju, piše Daily Mail. Sestra je zatim objavila njegovu priču u jednoj grupi na Facebooku, u nadi da će netko od njezinih prijatelja iz Rumunjske znati kako je Mihai stigao u London, piše Index.hr.

Mihai je bio veoma zbunjen kad je pronađen pa su liječnici uspjeli utvrditi njegov identitet tek kad je njegova fotografija završila na internetu. “Pronađen je mrtav pijan i djelovao je kao da ga je netko pretukao. Dovezli su ga u bolnicu i rekao mi je da ne zna nikog u Londonu i da ga čudi kako nije u Rumunjskoj. Nema pojma kako je dospio tu”, napisala je sestra.

Rumunjski mediji prenijeli su vijest da je zadnji put viđen kako pije s prijateljima u Albesti, a lokalne vlasti su potvrdile da je priča istinita te rade na tome da čovjeku pomognu da se vrati kući.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...