Otvaranje ponuda; Veliki interes za preostale dvije adventske kućice

Sutra će se u Velikoj vijećnici Grada Zadra održati otvaranje ponuda za dvije nezakupljene kućice na zadarskom adventu za obavljanje djelatnosti pripremanje i usluživanje ribe i ribljih proizvoda i pića. Interes za najam prostora je velik, kako je rekao pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, obrtništvo i razvitak otoka Grada Zadra Ivica Katić na predstavljanju Adventa.

Početni iznos zakupnine kućice površine jedanaest metara četvornih je 22.000 kuna. Grad Zadar osigurava montažni objekt, u početnu cijenu zakupnine javne površine uključeni su troškovi priključka (razvođenja instalacija električne struje) i utroška električne energije. Za ovu djelatnost  dodjeljuje se dodatna tri metra četvorna za postavu visokih stolova bez sjedalica. Radno vrijeme na zakupljenoj javnoj površini određuje se u vremenu od 10,00 do 23,00 sata od nedjelje do četvrtka te od 10,00 do 24,00 sata petkom i subotom.

Ovo je drugi natječaj Grada Zadra za najam adventskih kućica. U prvom natječaju uopće nije bila predviđeno najam objekata za poduzetnike koji obavljaju djelatnost pripremanje i usluživanje ribe i ribljih proizvoda i pića.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...