veliki interes publike

Predstava rekordne gledanosti “Kod Tita u raju” napokon i u Zadru

Arhiva AZD/Ilustracija

Predstava “Kod Tita u raju” spada u red najgledanijih komedija u nekoliko posljednjih godina, na prostoru bivše Jugoslavije.

Glavni protagonisti predstave Andrija Kovač (Josip Broz Tito), Ranko Goranović (Franjo Tuđman i Pajo) i Marko Vučković (Slobodan Milošević) pune dvorane u Bosni i Hercegovini,  Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, ali i u Njemačkoj, Austriji, Holandiji…

Zbog velikog interesa publike ovaj fenomenalni trio kreće na regionalnu turneju u sklopu koje će gostovati u čak sedam gradova širom BiH, Hrvatske i Slovenije, Predstava „Kod Tita u raju“ će biti izvedena u Zadru 26.11.2017 u 20h,  u klubu Arsenal Zadar.

Josip Broz Tito kreči svoj raj zbog Jovanke, ali ne zna to da radi i preko googla,twitteea,facebooka,društvenih mreža traži ličioce. Jave mu se nitko drugi do Slobodan Milošević i Franjo Tuđman. Pokušavajući da uvjere Tita da su oni ličioci. Kroz britku satiru, ovaj komad će vas nasmijati do suza.
Aplauzi publike nakon svake predstave su nam najbolja nagrada, a često nas znaju omesti na sceni i gromoglasnim smjehom – kaže glumac Andrija Kovač.

Ulaznice po cijeni od 70 kn u prodaji sustava Croatia ticketsa i sat vremena prije početka predstave na blagajni Kluba Arsenal Zadar ( broj karata je ograničen)

Osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme i budite dio humorističnog spektakla.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar