Provaljeno u benzinsku postaju i trgovine

U noći s ponedjeljka na utorak, u Zatonu, nepoznati je počinitelj provalio u benzinsku postaju u vlasništvu trgovačkog društva te otuđio cigarete. Materijalna šteta biti će naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U noći s ponedjeljka na utorak, u Sukošanu i Galovcu, nepoznati su počinitelji provalili u trgovine u vlasništvu trgovačkog društva te otuđili cigarete i druge artikle. Materijalna šteta biti će naknadno utvrđena, a protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

Iste noći, u Ninu, nepoznati je počinitelj provalio u ostavu u vlasništvu 56-godišnjaka te otuđio kosilicu i pumpu za prskanje ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Tijekom proteklog vikenda, u Stankovcima, nepoznati je počinitelj otuđio dvije klupe vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...