Prvi puta u povijesti otoka; Klizalište na Viru otvara se u subotu

Prvi put u povijesti na otoku Viru bit će postavljeno zimsko klizalište! Svečanost otvorenja bit će u subotu 2. prosinca zajedno sa spektaklom otvorenja „Adventa na Viru 2017.“ na Trgu svetog Jure, i to uz najpopularnijeg i omiljenog zadarskog voditelja Igora Jelenića Tota, koncertom legendarnog splitskog pop sastava „Magazin“ te s paljenjem prve adventske svijeće i puštanjem lampiona.

Na taj će način u subotu u 18 sati započeti ovogodišnja petotjedna manifestacija „Advent na Viru“, ili treće izdanje adventsko-novogodišnjeg eventa na otoku Viru koji je prije dvije godine nagrađen „Simply the Best“ prestižnom nagradom. Ponudit će u sva četiri tjedna prosinca zajedno s Božićem i dočekom Nove godine više od prošlogodišnjeg „Adventa na Viru“.

Vjerujem kako će svi, ne samo Virani nego i drugi stanovnici susjednih mjesta, našeg Zadra i širom Zadarske županije, pronaći puno razloga za dolazak na otok, kaže destinacijska event menadžerica „Vir turizma“ Nina Peroš.

Općinska destinacijska kompanija „Vir turizam“ tako je ove godine za Vir napravila veliku stvar s obzirom da u Zadru nema klizališta. Sada će svi ljubitelji klizanja i zimskih radosti imati na otoku sadržaj kakvog nema u drugim mjestima. Ostala blagdanska ponuda na virskim adventskim kućicama, prije svega gastronomska, već je standardna za Vir: vrhunske fritule po domaćoj recepturi, kroštule, vafli, kuhano vino, vrući čaj, kobasice, pivo, kava i još puno drugih blagdanskih delicija.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...