Pupić-Bakrač o natječaju za najam kućica: “Spriječite makinaciju jer se povećanje cijena već odražava na ugostitelje”

Vijećnik u Županijskoj skupštini Zadarske županije, Marko Pupić-Bakrač, uputio je gradonačelniku Branku Dukiću dopis u kojem izražava sumnju u makinacije s natječajem za najam kućica tijekom adventa:

“Poznata je praksa namještanja natječaja putem povezanih tvrtki. Na natječaj za najam kućica tijekom adventa javile su se tvrtke Jarun park d.o.o i Fest d.o.o . Tvrtka Jarun park d.o.o ponudila je gradu u najam 22 kućice po cijeni od 144 000 kuna plus PDV. Međutim ta tvrtka iako je bila najpovoljniji ponuđač odustaje od svoje ponude o tome obavještava Gradsku upravu putem e-maila. Njihovim odustajanjem posao dobiva tvrtka Fest d.o.o za 194 700 kuna. Ista tvrtka je gradu Zadru prošle godine iznajmila 27 kućica na deset dana duži vremenski period za 189 675 kuna.

Na koji način su povezane tvrtke Jarun park d.oo i Fest d.o.o ? Osoba ovlaštena za zastupanje ( direktorica) tvrtke Jarun park d.o.o je Stefanija Čoraga. Ista ta Stefanija Čoraga je zaposlenica tvrtke Fest d.o.o zadužena za izlagače i promotivnu prodaju čiji kontakt e-mail je [email protected] ( što je vidljivo iz priložene dokumentacije).

U koliko je tvrtki zaposlena sveprisutna Stefanija ? Da li ta žena ikad spava, jede, pije ili stalno danonoćno radi u tko zna koliko tvrtki ? Mislim da Stefanija ipak nije toliki radoholičar nego da su tu neke druge stvari u pitanju.

Gradonačelniče molim Vas da poduzmete mjere i radnje iz vaše nadležnosti kako bi spriječili ovu makinaciju budući da se povećanje cijena kućica već odražava na povećanje zakupa ugostiteljima a u konačnici će se odraziti i na džepove građana kroz povećanje ugostiteljskih usluga.”

 

 

Vijećnik u Županijskoj skupštini Zadarske županije

Marko Pupić-Bakrač

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...