Raznolik sportski vikend na Višnjiku otvaraju košarkaši Zadra

Ovog vikenda očekuje vas raznolik sportski vikend koji u petak navečer otvaraju košarkaši Zadra svojim nastupom u 7. kolu ABA lige. U goste Zadru dolazi Igokea, utakmica počinje u 20:00 sati, a ulaznice možete kupiti na blagajni ŠC Višnjik od 10:00 sati.

U subotu 4. studenog su na rasporedu dva odbojkaška i vaterpolo susret. U 13:00 sati u pomoćnoj dvorani 1 počinje susret 5. kola prve odbojkaške lige za seniore u kojem OK Zadar dočekuje OK Split. Nakon seniora, seniorke Zadra ugostiti će ŽOK Vukovar u 5. kolu prve odbojkaške lige za seniorke. Susret počinje u 16:00 sati, a igra se u pomoćnoj dvorani 4.

Vaterpolisti Zadra 1952 ovu subotu igraju utakmicu 4. kola Triglav regionalne A2 lige u kojoj im u goste dolazi VK Vojvodina. Susret počinje u 18:00 sati, a ulaz je slobodan.

Događanja u nedjelju počinju nastupom odbojkašica OK Donat koje će u 5. kolu 1.B odbojkaške lige jug odigrati utakmicu protiv OK Split. Susret Počinje u 13:00 sati u pomoćnoj dvorani 1.

Na bazenu Zatvorenog plivališta u nedjelju počinje nova sezona Donat kupa, natjecanja u ligi daljinskog plivanja. Prvo kolo lige počinje u 18:00 sati.

Sportski vikend na Višnjiku zatvaraju juniori vaterpolo kluba Zadar 1952 koji će u ponedjeljak, s početkom u 20 sati i 45 minuta, odmjeriti snage sa svojim vršnjacima iz VK Jadran.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...