Rubeša i Sinovčić se iskazali protiv Broda u Jazinama

Odigrano je treće kolo Prve Hrvatske lige košarke u kolicima. Naši Zadrani su u dvorani Jazine ugostili igrače KKOI Slavonskog Broda, koji kao i Zadrani u ligi nastupaju sa dvije ekipe.

Prvu utakmicu su odigrali KKOI Zadar i KKOI Brod 2. Zadrani su od samog početka poveli, te su na kraju slavili sa velikom razlikom 65:22. U momčadi KKOI Zadra iskazali su se Rubeša i Sinovčić sa 14 i Kolega sa 12 postignutih koševa.

KKOI Zadar: Kolega 12, Bračanov 9, Žagar 6, Sinovčić 14, Jadrijev 2, Hromin 8, Rubeša 14.

U drugoj utakmicu nastupile su ekipe KKOI Zadar 2 i KKOI Brod. Druga ekipa Zadra je vrlo dobro otvorila susret, ali su puno iskusniji igrači prve momčadi Broda vrlo brzo okrenuli susret u svoju korist, te su na kraju slavili rezultatom 68:47. Najbolji pojedinac u zadarskim redovima je bio Plazina sa 19 pogodaka.

KKOI Zadar 2: Vulić 11, Sardelić 5, Plazina 19, Perinović 8, Jančijev 4.

Treću utakmicu su odigrale prve ekipe KKOI Zadra i KKOI Broda. U najizvjesnijoj utakmici kola Zadrani su pobijedili ekipu prvu ekipu Broda rezultatom 61:44. Zadar je kao i u svim utakmicama do sada prednost stvarao brzom tranzicijom lopte, te čvrstom obranom sa tri centra. Kod Zadrana najbolji pojedinci su bili Kolega i Sinovčić sa po 19 postignutih koševa.

KKOI Zadar: Kolega 19, Bračanov 6, Žagar 2, Sinovčić 19, Jadrijev , Hromin 1, Rubeša 8,Pešić 6.

Zadnju utakmicu kola su odigrale ekipe KKOI Zadar 2 i KKOI Brod 2. U srazu dvije ekipe podjednake jačine, pobjedu su odnijeli naši zadrani i to rezultatom 50:32. Kod druge zadarske ekipe iskazao se iskusni Vulić sa 14 koševa, te Perinović i mladi Jančijev sa po 10 koševa.

KKOI Zadar 2: Vulić 14, Sardelić 6, Plazina 6, Perinović 10, Jančijev 10, Anić-Ivičić 2, Kalac 2.

U sljedećem kolu, zadnjem prije zimske pauze naši Zadrani gostuju Koprivnici gdje će nastupiti protiv momčadi KKOI Koprivnice i KKOI Varaždina.

Ligu predvodi KKOI Zadar s 11 bodova. KKOI Zadar 2 je treći sa osam bodova.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...