Slatke brige nakon Lukine donacije; Udruga za autizam treba veći prostor

Udruga za autizam Zadar zatražit će od Grada Zadra veće prostorije, nakon što im je Luka Modrić svojom donacijom omogućio da zaposle još jednog terapeuta na pola radnog vremena. Udruga za autizam sada djeluje u prostorijama od 30 metara kvadratnih bez sanitarnog čvora. Prostorije udruge se nalaze u zgradi na adresi u ulici Domovinskog rata gdje je smješteno više udruga koje djeluju u Zadru.
“Zahvalni smo na Lukinoj donaciji. S njegovom donacijom ćemo od iduće godine zaposliti jednog terapeuta na ugovor o radu na pola radnog vremena”, kaže predsjednik Udruge za autizam Ante Armanini.
Priča o Lukinoj donaciji već je obišla Zadar. Armanini susjeda je Lukina sestra Jasmin. Njoj je Luka prenio svoju nesebičnu ideju da donira novac jednoj udruzi s područja Zadra, a jasmin ga je povezala s predsjednikom Armaniniem. Nakon što je Luka ispunio svoju riječ, nastala se slatke brige u Udruzi za autizam.
“Želimo stvoriti uvjete da dva terapeuta mogu raditi istovremeno, što u sadašnjim prostorijama nije moguće. Također prijeko potreban nam je sanitarni čvor. S boljim prostorijama ne samo da bi nam bilo lakše raditi, nego bi imali mogućnost javljati se na državne natječaje i doći do sredstava za kvalitetniji rad. Zbog toga smo i zatražili da nas prime u Gradu Zadru i pomognu nam u pronalaženju novog prostora”, kaže Armanini.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...