Slobodan Dević Pićo novi je koordinator HSP AS u Zadarskoj županiji

Na prijedlog predsjednika stranke Hrvoja Niče mag.oec., na telefonskoj sjednici Predsjedništva stranke jednoglasno je za koordinatora HSP AS u Zadarskoj županiji izabran predsjednik stranačkog Odbora za branitelja zaduženog za Dalmaciju, Slobodan Dević Pićo.

Slijedom priprema za V. Sabor  koji će se održati 16. prosinca ove godine u Virovitici svoje nezadovoljstvo predviđenim pozicijama u stranačkoj hijerarhiji  na neprimjeren, neprihvatljiv i neistinit  način javno su prezentirali bivši stranački dužnosti u Zadarskoj županiji.

Štiteći svoju političku dosljednost i integritet kao i program koji zagovara i provodi HSP AS kao stožerna i najsnažnija pravaška  stranka u RH isti su promptno isključeni.

Politička trgovina i daljini pokušaji njihove medijske manipulacije ide njima na dušu i stranka se od bilo kakve daljnje korespondencije s njima ograđuje.

​Na prijedlog predsjednika stranke Hrvoja Niče mag.oec. na telefonskoj sjednici  Predsjedništva stranke jednoglasno je za koordinatora HSP AS u Zadarskoj županiji izabran predsjednik stranačkog Odbora za branitelja zaduženog za Dalmaciju, Slobodan Dević  Pićo.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...