prijedlog hrvoja niče

Slobodan Dević Pićo novi je koordinator HSP AS u Zadarskoj županiji

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Na prijedlog predsjednika stranke Hrvoja Niče mag.oec., na telefonskoj sjednici Predsjedništva stranke jednoglasno je za koordinatora HSP AS u Zadarskoj županiji izabran predsjednik stranačkog Odbora za branitelja zaduženog za Dalmaciju, Slobodan Dević Pićo.

Slijedom priprema za V. Sabor  koji će se održati 16. prosinca ove godine u Virovitici svoje nezadovoljstvo predviđenim pozicijama u stranačkoj hijerarhiji  na neprimjeren, neprihvatljiv i neistinit  način javno su prezentirali bivši stranački dužnosti u Zadarskoj županiji.

Štiteći svoju političku dosljednost i integritet kao i program koji zagovara i provodi HSP AS kao stožerna i najsnažnija pravaška  stranka u RH isti su promptno isključeni.

Politička trgovina i daljini pokušaji njihove medijske manipulacije ide njima na dušu i stranka se od bilo kakve daljnje korespondencije s njima ograđuje.

​Na prijedlog predsjednika stranke Hrvoja Niče mag.oec. na telefonskoj sjednici  Predsjedništva stranke jednoglasno je za koordinatora HSP AS u Zadarskoj županiji izabran predsjednik stranačkog Odbora za branitelja zaduženog za Dalmaciju, Slobodan Dević  Pićo.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar