Stipe Miočić se vraća u oktogon srušiti UFC-ov rekord

Napokon su se pojavile neke vijesti o statusu Stipe Miočića, odnosno o možebitnom datumu njegove iduće borbe, borbe kojom će doći u priliku srušiti UFC-ov teškaški rekord, piše Gol.hr.

Kod Miočića je najveći problem ugovor, odnosno teškaški prvak nije zadovoljan svojim primanjima, što je više puta naglasio tijekom ove godine. Vjerojatno je to razlog zbog čega nije odradio još jedan nastup u 2017. godini, no kako stvari trenutno stoje, fanovi ga ne bi trebali još dugo čekati. MMA Fighting portal je saznao nešto više o tome, no nisu imenovali izvor koji im je dostavio informacije.

“Pregovori o novom ugovoru, između tima koji predstavlja Stipu Miočića i predstavnika UFC-a, su napokon ponovno krenuli. Prema dostupnim informacijama, razgovori se trenutno kreću u pravom smjeru i postoji optimizam da bi Stipe Miočić trebao braniti titulu prvaka u prvoj četvrtini 2018. godine”, stoji u njihovom tekstu u budućnosti Stipe Miočića, prenosi Gol.hr.

Nakon tri nastupa u prošloj godini, gdje je osigurao napad na titulu prvaka, osvojio je te je jednom obranio, Miočić se ove godine borio tek u svibnju, kada je savladao Juniora Dos Santosa. U svojoj idućoj borbi bi trebalo napasti postignuće koji još niti jedan UFC borac nije ostvario, tri puta obraniti naslov teškaškog prvaka.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...