Subotnje humanitarno šišanje i brijanje na Adventu

Zadarski brijači odlučili su dati humanitarnu notu zadarskom Adventu organiziranjem akcije prikupljanja sredstava za Ligu protiv raka Zadar. Tako će se u sklopu adventske kućice “Unusual Winterhouse”, jedne od četiri na Trgu pet bunara, organizirati šišanja i brijanja kod poznatih zadarskih brica iz barbershopa Mr. Razor i brijačnice Bulić. Humanitarno šišanje i brijanje bit će u subotu 2. prosinca od 10.00 do 14.00 sati.

Akciju organiziramo povodom kraja najbradatijeg mjeseca u godini. Svi koji dođu, bit će uređeni besplatno i imat će priliku donirati prilog za Ligu protiv raka u Zadru, kaže Ivan Mišković alias Mr. Razor.

Adventska humanitarna akcija ima svoje temelje u No-Shave Novemberu. Riječ je o neprofitnoj organizaciji koja je posvećena prikupljanju sredstava za potporu prevenciji nastanka raka.

Napominjemo, svi koji želite uplatiti vaš dobrovoljni prilog za osobe oboljele od raka, možete to učiniti uplatom na račun Lige protiv raka Zadar: HR 2624840081107396307. Sav donirani novac koristi se isključivo za potrebe onkoloških pacijenata Zadarske županije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...