Tko je klinac koji je potopio Luku Modrića?

Modrić mu je idol, a mnogi ga smatraju ‘Lukinom kopijom’. Prošle sezone i početkom ove ulazio je s klupe, no sada je neizostavni član prvih 11, piše Goal.

Kada Winks isprazni džepove u njima pronađe mobitel, ključeve, novčanik i Luku Modrića, šale se društvene mreže nakon pobjede Tottenhama protiv Reala 3:1 u četvrtom kolu Lige prvaka.

Iako je junak pobjede Spursa bio Dele Alli s dva gola, velike zasluge idu i 21-godišnjaku Harryju Billyju Winksu, koji je u potpunosti zaustavio hrvatskog veznjaka. Zanimljivo, mladom Englezu baš je Modrić idol.

“Kad sam dolazio u Tottenhamovu akademiju i bio na počecima svoje karijere samo bih gledao kako igra Luka Modrić na White Hart Laneu. I dalje ga obožavam i cijenim, on je fantastičan igrač, prava svjetska klasa. Igrati protiv njega bilo je nešto posebno”, pričao je Winks nakon prve utakmice u kojoj je Modrića nadmašio u točnim dodavanjima.

Winksa smatraju ‘Lukinom kopijom’, a već je debitirao i za reprezentaciju Engleske, 2. listopada protiv Litve kada ga za njega ugledni BBC napisao da je bio najbolji igrač gordi Albiona.

Navijači idu toliko daleko, pa tvrde da ‘Iniesta, Modrić i Xabi Alonso zajedno daju Winksa’.

Winks je prošle sezone priliku uglavnom dobivao s klupe, kao i na početku ove, no posljednjih mjesec dana neizostavni je član prvih 11 Spursa. Novi Modrić? Vrijeme će pokazati…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...