Tony Cetinski stiže u Arsenal, kreće prodaja ulaznica

Arsenal svakako postaje nezaobilazna destinacija i 24.11.2017., kada u Arsenal po prvi put dolazi pjevač neprikosnovenog talenta i zavidnih vokalnih sposobnosti omiljen među svim generacijama, a posebno među ženama- Tony Cetinski. Koncert je najavljen u 22.30h, a ulaz se otvara od 21.00h.

Publika će moći uživati u omiljenim starim hitovima poput: ”23. Prosinac”, ”Blago onom tko te ima”, ”Ako to se zove ljubav”, ”Umirem 100 puta dnevno”, ”Kad žena zavoli”, ”Ja sam zaljubljen”, ”Tebe ne bih mijenjao”, ali i u novim velikim hitovima kao što su ”Krik” te ”Mjesečar“, „Laku noć“.

Tony svakim novim koncertom želi svojoj publici pružiti nešto najbolje do tada te prenijeti pozitivnu energiju koju osjeća, a upravo takva atmosfera čeka sve Zadrane na koncertu godine u Ilirijinom Arsenalu.

Arsenalov zimski ugođaj, Tonijev vokal i energija zadarske publike u predivnom interijeru – garantirana noć za pamćenje!

Naš najpopularniji pjevač u regiji već je osvojio brojne fanove svojom spontanošću i pozitivnom energijom koje, vjerujemo, neće nedostajati ni u Arsenalu stoga dođite, zabavite se i budite dio ovog koncerata za pamćenje.

Cijene:

100,00 kn (PARTER)- stajanje

150,00 kn (VIP STANDARD) – uključen barski stol na galeriji od sredine do kraja zida

220,00 kn (VIP PREMIUM) – uključen stol uz ogradu na galeriji

Parter ulaznice možete kupiti u Arsenalu radnim danima od 9 do16 sati, u hotelu Kornati u Biogradu na Moru ili preko sustava Ticketshop.hr.

VIP ulaznice u prodaji isključivo u Arsenalu radnim radima (pon-pet) od 9 do 16 sati.

Osigurajte svoje karte na vrijeme!

Informacije: [email protected] , 023 253 821.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...