U novom promo spotu za Hrvatsku pojavljuju se brojne osobe iz javnog života

U Londonu je Hrvatska turistička zajednica predstavila novi promotivni turistički spot za Hrvatsku, u kojem se pojavljuju poznate osobe iz javnog života. Spot je predstavljen na sajmu World Travel Market (WTM). Predstavljanju novog promo turističkog spota za Hrvatsku prisustvovalo je oko 200 ljudi.

Spot je sniman na nekoliko prepoznatljivih lokacija u Hrvatskoj, a u njemu se pojavljuje deset poznatih osoba iz svijeta sporta, glazbe i glume. U spotu tako možete vidjeti Luku Modrića, Ivana Rakitića, Marija Mandžukića, Matea Kovačića, Dejana Lovrena, Darija Šarića, Marina Čilića, 2Cellos, Maksima Mrvicu i Zrinku Cvitešić. Oni u spotu pozivaju na posjet različitim hrvatskim regijama te pozivaju na uživanje u lokalnoj hrani i običajima, posjet znamenitostima u različitim gradovima, piše Net.hr.

‘Morate doći u Hrvatsku’, poručuju.

Režiju potpisuje redatelj i scenarist Nevio Marasović. HTZ ističe da ovim spotom Hrvatsku žele dodatno pozicionirati na međunarodnom tržištu kroz poznate i uspješne ličnosti i podsjetiti na velike sportske događaje iduće godine (23. Zimske olimpijske igre u Koreji, Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji te Europsko prvenstvo u rukometu, koje će se održati u Hrvatskoj.

Ističe se i humanitarni karakter ovog promo spota. Naime, svaki od sudionika imat će priliku udrugama koje pomažu bolesnoj djeci donirati 50.000 kuna.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...