U četvrtak, 9. studenog

U sklopu novog ciklusa događanja u Kneževoj palači koncert electro – jazz benda Chui

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

 

U četvrtak, 9. studenog u Koncertnoj dvorani braće Bersa održat će se koncert electro – jazz benda CHUI s početkom od 20 sati. Početak je to niza događanja u Kneževoj palači u organizaciji Koncertnog ureda Zadar u sklopu kojega će se odvijati tri vrste programa: Mladi u Kneževoj, Ples u Kneževoj i Klub u Kneževoj.

Prethodne dvije subote na Narodnom trgu Koncertni ured Zadar održao je promociju ovih događanja. Prvu su otplesali tango plesači i najavili Ples u Kneževoj, a drugu je odsvirala Gradska glazba Zadar te najavila Mlade u Kneževoj.

Koncert koji će se održati u četvrtak na najbolji način najavit će Klub u Kneževoj, program koji će kroz godinu donositi koncerte različitih vrsta klupske glazbe, od jazza preko bluesa sve do world music-a.

Chui je neobični hrvatski kvartet koji njeguje specifičan glazbeni stil kojeg karakterizira spoj suvremene klupske plesne glazbe u kombinaciji sa jazzom, elektronikom i rock ‘n’ roll-om. Članovi banda-a su: Toni Starešinić – klavijature i elektronika, Vojkan Jocić – saksofon i elektronika, Ivan Levačić –  bubnjevi i Konrad Lovrenčić – bas.

Mladi glazbenici su ove godine snimili album s Jazz orkestrom HRT-a koji su premijerno predstavili u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu te su snimili pjesmu s hrvatskom glazbenom divom Josipom Lisac koja je već od mnogih medija proglašena pjesmom godine.

Ulaz na koncert je slobodan.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar