U Zadar stiže Mateo Jeličić aka Madezh

Less is more ekipa neumorno radi i priprema otvorenje nove plesne sezone u zadarskom Q-baru.

U subotu 11. studenog stiže nam Madezh koji za ovu priliku priprema set od 3 sata.

Mateo Jeličić aka Madezh 2002. godine započinje svoj glazbeni put uz zvuk techna i housea, a u zadnje vrijeme njegova strast prema elektronici osim puštanja glazbe je i produkcija.

Zapažanja i godine kruzanja po Splitu dovele su ga do ideje za program CRUISE, stoga je u viziju samog programa uključio i druge vizionare kako bi svi skupa Splitu mogli donijeti jednu novu kompaktnu priču, punu dobre glazbe.

Nastupao je u većini splitskih klubova, ali i ostalim gradovima u Hrvatskoj, kao i na festivalima kao što su Hideout, Barrakud, UES, a DJ pult je dijelio sa imenima kao što su Kevin Saunderson, Dana Ruh, Chris Lattner, Grant Dell, Gideon Jackson i mnogi drugi.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...