OD 11. DO 16. PROSINCA U SKLOPU SAJMA „DANI SUNCA“

Udruga „Eko-Zadar“ organizatorima dobrotvornih akcija nudi „Štand dobre volje“

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Udruga „Eko-Zadar“ u sklopu sajma „Dani sunca“ koji će se, kao dio manifestacije „Advent u Zadru“, održati od 11. do 16. prosinca na Narodnom trgu, organizatorima dobrotvornih akcija nudi besplatan štand. Organizatori dobrotvornih akcija mogu se prijaviti putem prijavnice dostupne na mrežnim stranicama udruge www.ekozadar.hr i zatražiti svoje mjesto na „Štandu dobre volje“.

– „Štand dobre volje“ osmislili smo kao mjesto gdje će udruge, ali i institucije koje u svojem planu imaju provedbu prigodne dobrotvorne aktivnosti ili udruge koje se kontinuirano bave dobrotvornim radom moći predstaviti svoj rad i porazgovarati s građanima/kama o potrebama svojih korisnika. Također će moći, ukoliko to njihove djelatnosti predviđaju, a u skladu s propisima kojima se reguliraju ovakve aktivnosti, obaviti prigodnu dobrotvornu prodaju ili drugu dobrotvornu aktivnost neprofitnog karaktera, rekla je Nives Rogoznica iz udruge „Eko-Zadar“.

Udruga na raspolaganje stavlja jedan štand dnevno.

U sklopu adventskih „Dana sunca“ udruga „Eko-Zadar“ je i prošle godine za istu svrhu ponudila „Štand dobre volje“ na kojem su se predstavili Udruga za autizam Zadar, Udruga osoba oštećena sluha Zadar, Udruga umirovljenika „Jazine I – Zadar“ i Liga protiv raka Zadar.

Zainteresirani organizatori dobrotvornih akcija udruzi „Eko-Zadar“ prijavnicu trebaju dostaviti do 24. studenog e-mailom na adresu [email protected] , a dodatne informacije mogu zatražiti pozivom na broj 091 20 85 696.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar