Udruga „Eko-Zadar“ organizatorima dobrotvornih akcija nudi „Štand dobre volje“

Udruga „Eko-Zadar“ u sklopu sajma „Dani sunca“ koji će se, kao dio manifestacije „Advent u Zadru“, održati od 11. do 16. prosinca na Narodnom trgu, organizatorima dobrotvornih akcija nudi besplatan štand. Organizatori dobrotvornih akcija mogu se prijaviti putem prijavnice dostupne na mrežnim stranicama udruge www.ekozadar.hr i zatražiti svoje mjesto na „Štandu dobre volje“.

– „Štand dobre volje“ osmislili smo kao mjesto gdje će udruge, ali i institucije koje u svojem planu imaju provedbu prigodne dobrotvorne aktivnosti ili udruge koje se kontinuirano bave dobrotvornim radom moći predstaviti svoj rad i porazgovarati s građanima/kama o potrebama svojih korisnika. Također će moći, ukoliko to njihove djelatnosti predviđaju, a u skladu s propisima kojima se reguliraju ovakve aktivnosti, obaviti prigodnu dobrotvornu prodaju ili drugu dobrotvornu aktivnost neprofitnog karaktera, rekla je Nives Rogoznica iz udruge „Eko-Zadar“.

Udruga na raspolaganje stavlja jedan štand dnevno.

U sklopu adventskih „Dana sunca“ udruga „Eko-Zadar“ je i prošle godine za istu svrhu ponudila „Štand dobre volje“ na kojem su se predstavili Udruga za autizam Zadar, Udruga osoba oštećena sluha Zadar, Udruga umirovljenika „Jazine I – Zadar“ i Liga protiv raka Zadar.

Zainteresirani organizatori dobrotvornih akcija udruzi „Eko-Zadar“ prijavnicu trebaju dostaviti do 24. studenog e-mailom na adresu [email protected] , a dodatne informacije mogu zatražiti pozivom na broj 091 20 85 696.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...